Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. The query argument of wpdb::prepare() must have a placeholder. Se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 3.9.0.) in /customers/f/4/6/silvystrand.se/httpd.www/blogg/wp-includes/functions.php on line 3152 Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. The query does not contain the correct number of placeholders (0) for the number of arguments passed (1). Se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /customers/f/4/6/silvystrand.se/httpd.www/blogg/wp-includes/functions.php on line 3152

Bara på Gotland…

Idag kom en dam till Isabelle på biblioteket och bad om hjälp att hitta information om en gotlandsgård. Tillsammans gick de till katalogavdelningen för Gotland och började titta runt. Det visade sig snart att gården ifråga såg underligt välbekant ut.

”Är inte detta huset i Silte som är till salu..?” undrade Isabelle. Damen såg förvånad ut.

”Jo, det är jag som säljer det. Hur visste du det?”

”För att vi har bokat in en visning och ska titta på det lördag.”

Lilla fina Gotland, de många sammanträffandenas land. ♥

This entry was posted in Bara Livet, Övrigt. Bookmark the permalink.

7 Responses to Bara på Gotland…

 1. Visst är Gotland litet ibland, men inte bara Gotland! Ibland är t.o.m. världen liten – trots att den egentligen är så enormt stor!!

  • Silvy says:

   Visst är det så! Ibland blir man förvånad över hur liten världen är.
   Just Gotland tar det ju till sina extremer – vi brukar säga till folk att på Gotland är ingenting mer än två steg bort. Nämn vad som helst, och du KOMMER att känna nån som känner som har med det att göra!

   Jättekul att du kikar förbi min blogg, tackar! Jag har varit dålig på att uppdatera den på sistone, men har troget följt din i säkert ett år eller två nu. :)

 2. Godiz says:

  Small world indeed. Var det fint? Är nu nya husägare nu?

  • Silvy says:

   Huset var skitfint, men i väldigt dåligt skick – mina Martin-Timelliska ”svärföräldrar” uppskattade att det skulle kosta typ en miljon att renovera upp det. Liiite bortom vår budget. Så vi fortsätter kika runt.

 3. Mams says:

  Nämen, vilken grej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>