Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. The query argument of wpdb::prepare() must have a placeholder. Se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 3.9.0.) in /customers/f/4/6/silvystrand.se/httpd.www/blogg/wp-includes/functions.php on line 3152 Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. The query does not contain the correct number of placeholders (0) for the number of arguments passed (1). Se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /customers/f/4/6/silvystrand.se/httpd.www/blogg/wp-includes/functions.php on line 3152

Om Mig

Silvy Strand är en konstnärssjäl född i kräftans tecken alldeles i slutet på det glada sjuttiotalet. När hon var liten visste hon inte riktigt vad hon ville bli, men hon tyckte mycket om att titta på stjärnhimlen, rita, sakleta och blanda till oheliga häxbrygder i köket på morgonen innan mamma och pappa vaknade.

Hon gifte sig också under högtidliga former med familjens schäfer och det bjöds på tårta. Tyvärr upptäckte hon att grejen med tårtan bara funkade en gång, trots försäkran om skilsmässa och omgifte. Hon blev änka vid 9 års ålder och gifte aldrig om sig.

Under uppväxten insåg hon att andra människor var konstiga, eftersom väldigt få av dem verkade förstå henne när hon pratade om figurerna och historierna i hennes huvud. De tyckte i alla fall att hon ritade fina bilder, och det var ju alltid något.

Eftersom det var svårt att få jobba med häxbrygder och det visade sig att man måste kunna en massa matematik för att få betalt för att titta på stjärnhimlen så bestämde hon sig för att bli sakletare. Hon flyttade till Gotland med sina tre katter och utbildade sig till arkeolog och hade alldeles vansinnigt roligt.

Tyvärr visade det sig att det var svårt att få betalt som som arkeolog också. Vintern 2010 startade hon därför eget företag som frilansillustratör, konstnär, designer, hoppfull blivande författare och allmän påhittare. Hon flyttade även ut på landet och skaffade en katt till.

Hur gick det sen? Det får bloggen utvisa.

/Silvy

 

2 Responses to Om Mig

  1. Monica says:

    cool!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>